DE FRANSE DROOM

Droomt u ook van een huis in de Dordogne?
 
Wij helpen u graag mee uw dromen te verwezenlijken!
 
Na meer dan 100 huizen te hebben bekeken in onze eigen zoektocht en in 3 jaar tijd 2 oude schuren eigenhandig te hebben verbouwd tot luxe vakantiewoningen, hebben we enige ervaring opgedaan. Nu de grote projecten achter ons liggen helpen we regelmatig mensen die ook op zoek zijn naar een droomplekje in het Franse land.

CONTACTFORMULIER

Het zoeken en bezichtigen van potentiele huizen is geweldig leuk maar soms ook moeilijk en tijdrovend. Een mogelijk droomhuis met fraai uitzicht vanaf een beeldscherm in Nederland beoordelen valt niet altijd mee.
Eenmaal een huis gevonden is het vrije dagen opofferen en vol goede moed naar Frankrijk afreizen. Om vervolgens in Frankrijk tot de ontdekking te komen dat er een nieuwe kippenschuur midden in het prachtige uitzicht van de oude “ferme” is gebouwd, kan een tegenvaller zijn. En waar het dak van een schuur vanaf de eerste foto's er prima uitziet kan er in de praktijk een flink gat in zitten aan de andere kant....
Een ander belangrijk punt is dat in Frankrijk hetzelfde huis vaak bij meerdere makelaars te koop wordt aangeboden. Goede foto’s van uitzichten en de exacte locatie van een object delen makelaars daarom liever niet. Hierdoor bezoekt een makelaar graag zelf met u verschillende huizen maar leiden 19 van 20 bezichtigingen niet tot een aankoop. Dit is zowel voor de makelaar als huizenzoekers zonde van de tijd. Helemaal als je speciaal hiervoor bent afgereisd vanuit Nederland.
Hoe kunnen we helpen?
U geeft uw zoekcriteria aan ons of u vindt zelf uw mogelijke droomhuis op internet. Voor uw online zoektocht hebben we nuttige tips. Zodra er een goede optie is, maken wij maken na overleg met u een afspraak en bezichtigen het huis:
  • Hierbij toetsen we de basiskenmerken, komt het huis overeen met de advertentie en uw wensen?
  • Maken we foto’s van de omgeving en het huis, en juist de foto’s die een makelaar niet zou maken.  Video’s en 360 graden panorama foto’s zijn ook mogelijk.
  • Met onze bouwkundige ervaring kunnen we een redelijke inschatting maken van de algehele staat van het huis en de afwerking.
  • Tevens letten we extra op de eigenschappen die u belangrijk vindt en vinden we antwoorden op vragen die u heeft.
  • Na afloop van het bezoek delen wij onze bevindingen, desgewenst via e-mail, bellen of videoverbinding.
  • Tijdens uw bezichtigingen of het aankoopproces kunnen we u voorzien van advies.
Door u onafhankelijk, eerlijk en oprecht te informeren kunt u veel gerichter naar Frankrijk afreizen met een lijst van huizen die een grote kans van slagen hebben. Uw zoektocht wordt hierdoor doeltreffend wat veel tijd, geld en energie bespaard. Het verwezenlijken van uw Franse droom wordt werkelijkheid!
Wilt u meer informatie over deze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
A bientôt!
Mirte Vermaas en Sander van het Zandt

Uiteraard kunt u ons ook bereiken via: domainelaubaro@gmail.com