bezichtiging3.jpg

DE FRANSE DROOM

Droomt u ook van een huis in de Dordogne?
 
Wij helpen u graag mee uw dromen te verwezenlijken!
 
De stap om in Frankrijk een tweede huis te kopen of zelfs definitief te gaan wonen is best spannend. Maar het is echt geweldig en zeker de moeite waard. Hiervoor is wel energie, doorzettingsvermogen, tijd en geduld voor nodig. Na meer dan 100 huizen te hebben bekeken in onze eigen zoektocht en in 3 jaar tijd 2 oude schuren eigenhandig te hebben verbouwd tot luxe vakantiewoningen, spreken we uit ervaring ;)
Nu de grote projecten achter ons liggen, helpen we regelmatig mensen die ook op zoek zijn naar een droomplekje in het Franse land.

CONTACTFORMULIER

bezichtiging6.jpg
Het zoeken en bezichtigen van potentiele huizen is leuk maar soms ook lastig en tijdrovend. Het beoordelen van een mogelijk droomhuis met fraai uitzicht vanaf een beeldscherm in Nederland valt niet altijd mee.
Zo zijn er veel voorbeelden die vaak ter plaatse pas duidelijk worden: wegverkeer achter een heuvel is vaak niet hoorbaar. Maar een veel verder gelegen weg langs rotswanden juist weer wel.
En waar het dak van een schuur er op de eerste foto's prima uitziet kan er in de praktijk een flink gat in zitten aan de andere kant....
 
Eenmaal een potentieel huis gevonden is het vrije dagen opofferen en vol goede moed naar Frankrijk afreizen. Om vervolgens in Frankrijk tot de ontdekking te komen dat er een kippenschuur in het prachtige uitzicht van de oude “ferme” is gebouwd, kan een tegenvaller zijn.
Een ander belangrijk punt is dat in Frankrijk hetzelfde huis vaak bij meerdere makelaars te koop wordt aangeboden. Goede foto’s van uitzichten en de exacte locatie van een object delen makelaars daarom liever niet. Hierdoor bezoekt een makelaar graag zelf met u verschillende huizen maar leiden 19 van 20 bezichtigingen niet tot een aankoop. Dit is zonde van de moeite en tijd. Met name als je speciaal hiervoor bent afgereisd vanuit Nederland.
schuurdak.JPG
Hoe kunnen we helpen?
U bespreekt met ons uw zoekcriteria en wij gaan voor u op zoek. Of u vindt zelf uw mogelijke droomhuis op internet. Voor uw online zoektocht hebben we nuttige tips. Zodra er een goede optie is overleggen we dit met u en kunnen we voor u het huis bezichtigen:
  • Hierbij toetsen we de basiskenmerken, komt het huis overeen met de advertentie en uw wensen?
  • Is er potentie om er helemaal uw eigen plek van te maken?
  • Maken we foto’s van de omgeving en het huis, en juist de foto’s die een makelaar niet zou maken.  Video’s en 360 graden panorama foto’s zijn uiteraard mogelijk.
  • Met onze bouwkundige ervaring kunnen we een goede eerste inschatting maken van de algehele staat van het huis en de afwerking.
  • Tevens letten we extra op de eigenschappen die u belangrijk vindt en vinden we antwoorden op vragen die u heeft.
  • Na afloop van het bezoek delen wij onze bevindingen, naar voorkeur via e-mail, bellen of videoverbinding.
  • Tijdens uw eigen bezichtigingen of het aankoopproces kunnen we u voorzien van advies.
Door u onafhankelijk, eerlijk en oprecht te informeren kunt u veel gerichter naar Frankrijk afreizen met een lijst van huizen die een grote kans van slagen hebben. Uw zoektocht wordt hierdoor niet alleen veel leuker maar ook doeltreffend wat veel tijd, geld en energie bespaard. Het verwezenlijken van uw Franse droom wordt werkelijkheid!
Wilt u meer informatie over deze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
A bientôt!
Mirte Vermaas en Sander van het Zandt

Hartelijk dank voor uw belangstelling! U hoort spoedig van ons.

Uiteraard kunt u ons ook bereiken via: domainelaubaro@gmail.com